™ Festa Almodobar, tema en el tablón de anuncios de Escoles d'Art i Disseny de Catalunya

Anuncios universidad

Tablones de anuncios por facultades en patatabrava.com

Festa Almodobar

Publicado por victic444 el Sunday, 29 de June de 2008

He volgut posar aquest missatge al forum general per a avisar d\'uns fets que van passar el passat divendres al Almodo Bar, el local en el que els de veterinària vam muntar la festa de final d\'examens.Despres de passar un bon sopar, ens vam disposar a anar a aquell local on s\'hi feia la festa de veterinària.
Alguns del grupet van entrar abans i el Santi (un amic que fa quimica a la UB) i jo ens vam quedar afora parlant amb unes noies de quimica que el Santi coneixia.
Mentre parlavem, i estant a uns metres d\'aquell antro, sen\'s va acostar el MusculitosN1 i li va dir al Santi (q portava una samarreta d\'Avalanch sense mànigues) que no podia entrar en tirants. Vam flipar, pero vam callar i una noia molt maca li va deixar un jersei.
Aleshores vam posar-nos a fer cua per entrar.
La cua no avançava. Despres d\'una estona d\'estar esperant, ja una mica cabrejada em vaig decidir a demanar què passava. Aleshores el senyoret no porter pero que decideix qui entra i qui no (alias l\'Esquifit) em va dir que l\'aforament estava complert i que no hi podia entrar ningu més.
L\'aforament complert? Volia dir que tot i que tinguessim l\'entrada JA comprada no podiem entrar?
Efectivament, aixo estava dient. I a més li va passar el marron de tot a l\'Andreu, (el futur veterinari collonut que ho havia organitzat) dient que després de les 2 aquelles entrades no t\'asseguraven l\'entrada al local i que era culpa de l\'Andreu si no ho sabiem. Molt bonic, li passa la pilota a l\'altre... i assobre... eren les 02.15... ufff...

Aleshores em va pujar la mosca al nas, pero no una mosca qualsevol, sino una mosca tamany elefant obes... i vaig començar a despotricar contra aquell lloc, a insultar-los i a dir-lis de tot.
Entenc que despres del numerito que vaig muntar no em deixessin entrar, pero... tot el que va venir despres fa encara més pena.

Vaig demanar disculpes per la meva mala educacio i em van ignorar.
Vaig demanar dos fulls de reclamacions i em van ignorar.
Vaig insistir. Vull un full de reclamacio/denuncia, si no mel doneu considerare que no en teniu i se us pot caure el pel.

L\'esquifit em diu que ara els porten.
El MusculitosN1 em diu coses de l\'estil que havien de tallar arbres per ferlos i que trigaria una mica.

CAP PROBLEMA estic de VACANCES (yuhuuuu) tinc temps

Alesores va ser quan el MusculitosN1 em va empenyer a la vorera (d forma no gaire educada), seguramen contentinse de ferme algo pitjor...

Jo a la vorera. MusculitosN1 devant meu a l\'entrada del local.

quiero la hoja de reclamacion.
ahora las traen.

5 minuts despres:

quiero la hoja de reclamacion.
no tengo porque aguantar a esta gilipollas.
ni yo a un cabron como tu.

El MusculitosN1 es va començar a picar massa... s\'estava posant agressiu pero la gent ja l\'havia mirat malament, a mi no em podia pegar perque quedaria massa lleig. Aixi que va canviar de tactica i es va començar a dirigir al Santi que en tot moment s\'havia mostrat molt educat i tranquil.

MusculitosN1: Oye, si esta histerica es tu novia mejor que la satisfagas q a mi me tiene hasta los huevos.
Jo: Estoy satisfecha, callate imbecil.

Despres van canviar al MusculitosN1 per el MusculitosN2, un tio mes alt, fort i negre, que realment feia mes por. Es pensaven que potser ens cancariem i marxariem cap a casa.

Vaig començar a mirar al MuscN2 fixament. Ell evitava la mirada (segurament ja li havien avisat de que hi havia una histerica a la porta tocant els ous). Li dic de forma molt educada:
disculpa, hace mas de media hora que he pedido una hoja de reclamaciones/denuncia i todavia no me la han traido.

i li va passar la bola a l\'Esquifit.

Despres va arribar amb UN full de reclamacions.

Quiero 2.

con 1 tienes suficiente.

No. Las denuncias son individuales, cada persona hace la suya, mi amigo tambien quiere denunciar algo.

Poc despres va arribar amb una altra.

I mentre les omplenavem...

MuscN1 que estava super nervios tenia ganes de bulla... aixi que despres de veure que nosaltres no i donariem la baralla que volia va buscar una altra victima.

Tu no puedes entrar porque llevas una camiseta rosa.

Li va dir a un altre company de veterinària. Simplement absurd.

Vaig convencerlo perque omplis un altre full de reclamacions i aixi ho va fer.

Una altra noia va trucar als mossos perque no erem els unics als que no havien deixat entrar...
Que va passar amb els mossos ja no ho se, perque despres de mes de dues hores discutint l\'unic que tenia ganes de fer era dormir i descansar.El que em fa mes rabia es que es van intentar aprofitar de que ja tenien unes entrades amb consumicions cobrades i els hi era igual que entres mes gent o no.
A mes, van utilitzar el metode de: ahora traemos las hojas. Pero ens van fer esperar amb lesperança de que ens cansessim.

Aixo ho fan perque els hi funciona. La gent es massa bona i a vegades va be queixarse per les coses que no agraden o que simplement no estan be.

L\'unic que he pogut fer es la denuncia i fer correr la veu:
Si heu descollir entre anar a un lloc o a un altre, no aneu a l\'Almodo Bar i no organitzeu cap festa allà... no vagi a ser que us trobeu amb sorpreses desagradables.


Apa, q vagi molt bé l\'estiu!

Responder a Festa Almodobar

Otros anuncios de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Vic